Οδική βοήθεια

ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ » Οδική βοήθεια

Οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος

Το τηλεφωνικό κέντρο οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ σε συνεργασία με την MONDIAL ASSISTANCE λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 210-7470001.

Φροντίδα και οδική βοήθεια συνεπεία ατυχήματος 
Η Οδική Βοήθεια της MONDIAL ASSISTANCE καλύπτει:
·         τον κύριο ή νόμιμο κάτοχο του οχήματος, όπως ορίζεται στο ενιαίο ασφαλιστήριο του κλάδου αστικής ευθύνης οχημάτων, το οποίο ο ασφαλισμένος έχει συνάψει με την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
·         τον εκάστοτε νόμιμο οδηγό του οχήματος, κατά την στιγμή του ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη.
·         Οι νόμιμοι εκπρόσωποι του ασφαλισμένου νομικού προσώπου (εταιρίας κλπ), όπως ορίζονται στο ενιαίο ασφαλιστήριο του κλάδου αστικής ευθύνης οχημάτων.

Οι προϋποθέσεις κάλυψης και οι υποχρεώσεις των ασφαλισμένων της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, αναγράφονται αναλυτικά στους όρους Οδικής Βοήθειας της MONDIAL ASSISTANCE (ή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου μας).
 
Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια
Η οδική και ταξιδιωτική βοήθεια της MONDIAL ASSISTANCE καλύπτει:
·         τον κύριο ή νόμιμο κάτοχο του οχήματος, όπως ορίζεται στο ενιαίο ασφαλιστήριο του κλάδου αστικής ευθύνης οχημάτων, το οποίο ο ασφαλισμένος έχει συνάψει με την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
·         τον σύζυγο ή τη σύζυγο του κυρίου ή νομίμου κατόχου του οχήματος, τους γονείς και των δύο καθώς και τα ανήλικα τέκνα τους.
·         τον εκάστοτε νόμιμο οδηγό του οχήματος κατά τη στιγμή της βλάβης του ή του ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη.
 ·        τους νομίμους εκπροσώπους του ασφαλισμένου νομικού προσώπου (εταιρίας κλπ), όπως ορίζονται στο ενιαίο ασφαλιστήριο του κλάδου αστικής ευθύνης οχημάτων.

Οι προϋποθέσεις κάλυψης και οι υποχρεώσεις των ασφαλισμένων της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ αναγράφονται αναλυτικά στους όρους οδικής βοήθειας της MONDIAL ASSISTANCE (ή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου μας).

 
   
    Αποτέλεσμα εικόνας για youtube logo transparent
   
   
 

Τηλέφωνα   +30 26610 39532 - 26610 33387
FAX              +030 26610 28059
E-mail           geo@geoni.gr

 
Tel                 +30 26610 39532 - 26610 33387
FAX               +030 26610 28059
Email             geo@geoni.gr

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
Επισκέψεις σελίδας
URL Counter