Αστική ευθύνη

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ: Διαχείρηση πολυκατοικίας/κατοικίας - Ιδιοκτήτη ζώου - Ιδιώτη Οικογενειάρχη - Ερασιτέχνη κυνηγού .

Αυτοκίνητο και ποδήλατο

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με εφαλτήριο και στήριγμα την υγιή οικονομική της βάση, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά της (267,4% με αποτελέσματα 31/12/2016), έχει δημιουργήσει και προσφέρει στον καταναλωτή ευέλικτα «πακέτα» ασφαλιστικών καλύψεων,

ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, δημιούργησε και σας προσφέρει προγράμματα για την προστασία του εισοδήματός σας σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

Ζωή

Οικονομική εξασφάλιση της οικογένειας Απόδοση του καθορισμένου κεφαλαίου στον ασφαλισμένο στη λήξη του προγράμματος. Άμεση καταβολή του καθορισμένου κεφαλαίου στους δικαιούχους, σε περίπτωση απώλειας ζωής. Επιπλέον όφελος από τις υπεραποδόσεις (μερίσματα). Δυνατότητα εξαγοράς. Κάλυψη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα..

Κατοικία

Τώρα, θέλετε να διασφαλίσετε αυτό που δημιουργήσατε και είναι λογικό. Για σας, που θέλετε ολοκληρωμένη κάλυψη, υπάρχουν προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, που εγγυώνται τη σιγουριά και την ασφάλεια της περιουσίας σας. Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που καλύπτει πληρέστερα τις δικές σας ανάγκες.

Οικογένεια

ΑΠΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ Σας προσφέρει: Οικονομική προστασία και εξασφάλιση της οικογένειας Άμεση καταβολή του καθορισμένου κεφαλαίου στους δικαιούχους, σε περίπτωση απώλειας ζωής. Κάλυψη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παιδί

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, αναγνωρίζοντας την επιθυμία των γονέων να φροντίσουν από σήμερα για το μέλλον των παιδιών τους, προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας αποταμιευτικού προγράμματος, που θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τους στόχους, τις σπουδές και τα επαγγελματικά σχέδια των παιδιών τους.

Σκάφος

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (JET SKIS, SEA BIKES, AQUA SCOOTERS Κ.Λ.Π.) ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΣΚΑΦΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ (ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ PARKING ΣΚΑΦΩΝ).

Σύνταξη - Αποταμίευση

Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες της ζωής μεταβάλλονται διαρκώς. Οι οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας, επιβάλλουν την ανάγκη δημιουργίας συνταξιοδοτικών προϊόντων, για ένα σίγουρο μέλλον.

Ταξιδιωτικές ασφαλίσεις

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, σχεδίασε προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλειας που σας προστατεύουν από πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν στη διάρκεια ενός ταξιδιού και σας παρέχουν επιλογές καλύψεων ανάλογα με τις οικογενειακές και οικονομικές σας ανάγκες.

Υγεία

o Ποιότητα στις ιατρικές υπηρεσίες και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας. o Εύκολη και Άμεση πρόσβαση χωρίς αναμονές, σε Ιατρούς, Κλινικές αλλά και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. o Κάλυψη σε Δημόσιες και σε Ιδιωτικές Υπηρεσίες. o Προσιτό Κόστος και αντιμετώπιση μεγάλων δαπανών.


: